Funksionalizimi i rrjetit të ujërave fekale në fshatin Dejnë vazhdon me ritme të shpejta

Pavarësisht sfidave në terrenin e vështirë, punimet në projektin e ndërtimit dhe funksionalizimit të rrjetit të ujërave fekale në fshatin Dejnë vazhdojnë me ritme të shpejta. Në këtë fazë, Komuna e Rahovecit njofton qytetarët se është në rrugën e duhur drejt përfundimit të këtij projekti.

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …