Fillimi / Institucionet / GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin e transparencës buxhetore komunale” për vitin 2020

GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin e transparencës buxhetore komunale” për vitin 2020

Institucioni kredibil i radhës, Instituti GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin e transparencës buxhetore komunale” për vitin 2020. Rahoveci renditet në kuartilin e lartë në këtë indeks. Në vitin 2019, komuna e Rahovecit renditej në vendin e 19, ndërsa tani është renditur në vendin e 4-të, ndërsa po punohet që në vlerësimin e radhës të dali e para. Ky është një vlerësim jashtëzakonisht i mirë dhe vjen pasi po nga instituti GAP u vlerësua si komuna që ka realizuar më së shumti premtime si dhe nga KDI, ku në Transperometrin Komunal u vlerësua e para.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, takohet me punonjësit e administratës, diskutojnë për respektimin e orarit të punës dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarë

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari i Komunës, Smajl Latifi ka ...