KEK
Fillimi / Lajmet / Gjukanoviç: Instrumenti kryesor i nacionalizmit dhe interesave perandorake ruse në Ballkan, është Kisha Ortodokse Serbe
Gjukanoviç: Instrumenti kryesor i nacionalizmit dhe interesave perandorake ruse në Ballkan, është Kisha Ortodokse Serbe

Gjukanoviç: Instrumenti kryesor i nacionalizmit dhe interesave perandorake ruse në Ballkan, është Kisha Ortodokse Serbe

Kryetari i Malit të Zi, Milo Gjukanoviç, tha se ai do të kundërshtonte me të gjitha mjetet këdo që përpiqet të rrezikojë shtetin e Malit të Zi dhe lirinë tonë.Ai akuzon Kishën Serbe së po mundohet ta largoj Malin e Zi nga Perëndimi, duke e dërguar nga Rusia. “Pra, në retorikën e saj dhe gjatë fushatës, kjo politikë këmbëngulte që NATO është në të vërtetë Rajhu i Katërt, dhe se civilizimi Evropian është në të vërtetë një civilizim i vlerave të kalbura, dhe se Mali i Zi gabon kur insiston në miratimin e një sistemi evropian vlerash dhe arritjen e anëtarësimit në Bashkimin Evropian “, tha Gjukanoviç. Ai thotë së është plotësisht e qartë se instrumenti kryesor i nacionalizmit të madh serb dhe interesave perandorake ruse në Ballkan, ishte Kisha Ortodokse Serbe. Popatë e Kishës Ortodokse Serbe kanë vepruar dhe vazhdojnë të veprojnë në përputhje me këto interesa nacionaliste, interesat e shtypjes së identitetit të Malit të Zi,

Kontrolloni gjithashtu

Kërkohet heqja e kriterit për 15 vite përvojë punë para lufte në mënyrë që pensionistëve t’u njihen kontributet pensionale

Kërkohet heqja e kriterit për 15 vite përvojë punë para luftës, në mënyrë që pensionistëve t’u njihen kontributet pensionale

Pensionistëve po u kërkohet të kenë 15 vite përvojë punë para lufte në mënyrë që ...