Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Gjykata Speciale kundër UÇK-së, me seli në Hagë, fton për hetime ish-komandantin e FSK-së Kadri Kastrati
Gjykata Speciale kundër UÇK-së, me seli në Hagë, fton për hetime ish-komandantin e FSK-së Kadri Kastrati

Gjykata Speciale kundër UÇK-së, me seli në Hagë, fton për hetime ish-komandantin e FSK-së Kadri Kastrati

Ish-komandanti i FSK-së dhe epror i lartë i UÇK-së, gjatë luftës, Kadri Kastrati, ka njoftuar se është ftuar nga Gjykata Speciale për t’ u marrë në pyetje Ai ka shkruar  se intervistimin do ta bëjë në javën e parë të muajit nëntor, por nuk ka treguar se në çfarë cilësie është ftuar. Ky intervistim do të bëhet në javën e parë të muajit nëntor. Konfirmoj se  lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë e drejtë dhe e Shenjtë dhe do mbetet e tillë, ka saktësuar Kadri Kastrati në njoftimin e tij lidhur me ftesën që ka marrë nga Prokuroria e Gjykatës Speciale.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli kërkon që në Kosovë të krijohet një Qeveri uniteti dhe të lihen anash inatet politike

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli kërkon që në Kosovë të krijohet një Qeveri uniteti dhe të lihen anash inatet politike

Kryetari i Partisë Aleanca Kosova e Re, Behxhet Pacolli, ka kërkuar që në Kosovë të ...