MIT KS
Fillimi / Lajmet / Gjykata Supreme merr vendim për ankesat e partive politike
Gjykata Supreme merr vendim për ankesat e partive politike

Gjykata Supreme merr vendim për ankesat e partive politike

Gjykata Supreme e Kosovës brenda afatit ligjor ka shqyrtuar dhe vendosur në lidhje me gjitha ankesat e pranuara nga deputetët e subjekteve politike në lidhje me procesin zgjedhor të 6 tetorit.Gjykata Supreme nga gjithsej 7 ankesa të pranuara, ka refuzuar 6 ankesa të deputetëve nga subjekte të ndryshme politike, ndërsa ka hedhur poshtë edhe një kërkesë të deputetëve.Sipas këtij vendimi janë refuzuar ankesa nga deputetë të Lidhjes Demokratike të Kosovës, deputetë të Kosova Demokratik Turk Partisi, deputetë të Partisë Liberale Egjiptiane, dy ankesa nga deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje, një ankesë nga deputetë të Partisë Demokratike të Ashkalinjëve, ndërsa ankesa nga deputetë të Progresivna Demokratska Stranka është hedhur poshtë si e palejuar.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari serb, Aleksandar Vuçiq thotë se nuk do të lejojë askënd ta urdhërojë se cila do të jetë zgjidhja

Kryetari serb, Aleksandar Vuçiq thotë se nuk do të lejojë askënd ta urdhërojë se cila do të jetë zgjidhja

Kryetari i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi se Beogradi është i gatshëm të vazhdojë dialogun me ...