Haradinaj

Haradinaj: Beteja e Loxhës shënoi një kapitull të lavdishëm të luftës sonë për liri

Kryeministri, Ramush Haradinaj ka shkruar në adresën e tij elektronike për betejën e Loxhës. Ai ka shkruar se Beteja e Loxhës shënoi një kapitull të lavdishëm të luftës sonë për liri. “Duke kujtuar sot përpjekjet e paepura të luftëtarëve dhe vullnetin e madh për çlirim, përulemi me nderim para dëshmorëve që u përjetësuan në themelet e lirisë, Tahir Shala, Rrustem Bruqi, Enver Alaj, Lumni Surdulli e Xhavit Qufaj. Vepra e tyre na jep forcë e motiv që të punojmë edhe më shumë për realizimin e ëndrrës së tyre për një shtet të fortë dhe paqësor”, ka shkruar kryeministri, Ramush Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Olaf

Olaf Scholc: Rreziku i përdorimit të armëve bërthamore nga Rusia në luftën e Ukrainës, është ulur pas presionit ndërkombëtar

Kancelari i Gjermanisë, Olaf Sholc,  ka deklaruar se rreziku i përdorimit të armëve bërthamore nga …