mbpzhr 2018
MIT
akp deri me 5 maj
kek
Airport Adem Jashari
valamobile
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Në vitin 1981 mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë
Haradinaj: Në vitin 1981 mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë

Haradinaj: Në vitin 1981 mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka kujtuar demonstratat e marsit të vitit 1981. Ai e cilësoi  këtë epokë si vendimtare të histrorisë së Kosovës, ku mijëra studentë kundërshtuan shtypjen dhe pabarazinë. “Demonstrata e 11 marsit ‘81 shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës. Mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë. Në përvjetorin e demonstratave studentore, kujtojmë të gjithë ata që guxuan të kërkonin atë që iu takonte, të drejtën e tyre, dhe që i dolën zot këtij vendi, në rrugën drejt çlirimit” ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Avdullah Hoti: nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Avdullah Hoti: Nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se për ...