leoni

,,Higjiene” në Deçan, kërkon nga Qytetarët që mbetjet nga therja e kafshëve mos t’i hedhin në vende të ndaluara

Kompania e grumbullimit të mbeturinave ,,Higjiene” në Deçan, kërkon nga Qytetarët që mbetjet nga therja e kafshëve (Pastermave) mos t’i hedhin në vende të ndaluara, sepse po ndotim mjedisin dhe po krijohet rreziku për njerëzit nga qentë endacak.

Kujdesuni për to deri në ditën e shërbimit në vendin tuaj sepse kompania “Higjiena”Sh.A. i grumbullon sipas orarit të menaxhimit të mbeturinave.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj!

Për Deçanin tonë të pastër.

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …