HOMAZHE DHE SEANCË SOLEMNE NË JUNIK NË NDERIM TË 13 VJETORIT TË SHPALLJES SË  PAVARËSISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Komuna e Junikut në vigjilje të 13 Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, me nderime pranë lapidarit të dëshmorëve dhe martirëve dhe Seancë Solemne kujton dhe nderon jetën dhe veprën e të gjithë atyre që i kontribuuan Shtetësisë së Kosovës.

Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi me këtë rast ka thënë: Nder dhe lavdi për të gjithë të rënët, respekt për një popull të pathyeshëm ndaj çdo stuhie në mbrojtje të idealit për liri.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi në 25-vjetorin e përjetësimit kujton dëshmorin e kombit, Naser Veli Krasniqi

Në 25-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit, Naser Veli Krasniqi, i cili ra në …