IKSHPK

IKSHPK: Në 24 orët e fundit nuk është regjistruar asnjë viktimë nga COVID-19

Duke u bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin për gjendjen e pandemisë gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë. Në të thuhet se gjatë 24 orëve, nuk ka pasur asnjë viktimë të shkaktuar nga virusi korona. Ndërkohë që janë identifikuar 6 raste të reja pozitive dhe 5 të tjerë janë shëruar. Numri i përgjithshëm i të shëruarve është 157 mijë e 763 ndërsa numri i rasteve aktive është 335.

Kontrolloni gjithashtu

Në Kabul të Afganistanit 21 qytetarë kanë humbur jetën nga një shpërthim që ndodhi në një xhami gjatë namazit të akshamit

Në Kabul të Afganistanit 21 qytetarë kanë humbur jetën nga një shpërthim që ndodhi në një xhami gjatë namazit të akshamit

Në Kabul të Afganistanit,  21 qytetarë kanë humbur jetën  nga një shpërthim që ndodhi në …