Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Inspektorati i Skenderajt ka mbyllur një kafiteri në Likoc, ndaj pronarit Prokurori i Shtetit ka hapur rast për procedura të mëtejme

Inspektorati i Skenderajt ka mbyllur një kafiteri në Likoc, ndaj pronarit Prokurori i Shtetit ka hapur rast për procedura të mëtejme

Në zbatim të vendimit të Qeverisë për mbylljen e kafiterive, me qëllim të parandalimit të infeksionit COVID-19, Inspektorati Komunal në komunën e Skenderajt në bashkëpunim me Policinë e Kosovës kanë mbyllur një kafiteri në Likoc, pasi i njëjti kishte mbajtur kundërligjshëm hapur lokalin. Pas mbylljes së lokalit ndaj pronarit të biznesit ka hapur rast Prokurori i Shtetit për procedura të mëtejme. Komuna e Skenderajt bënë thirrje që të respektohen vendimet dhe masat e ndërmarra nga Komuna dhe Qeveria për parandalimin e infeksionit COVID-19.

Në mbrojtje të shëndetit të qytetarëve!

Pa frikë, por me kujdes të shtuar!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna Deçan

DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal ...