Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Inspektorati në Skenderaj asgjësoj produkte me afat të skaduar që i hasi në markete  

Inspektorati në Skenderaj asgjësoj produkte me afat të skaduar që i hasi në markete  

Drejtoria e inspektoratit gjatë kontrolleve që ka bërë nëpër markete të ndryshme në fshatin Polac, ka hasur në produkte me afat të skaduar në njërin prej marketeve në këtë fshat, përkatësisht në marketin “Ardi, ku pastaj e kanë bërë konfiskimin e mallit, dhe e kanë asgjësuar atë. Natyrisht, ndaj pronarit është shqiptuar gjobë, konform dispozitave ligjore.

Komuna e Skenderajt kërkon nga qytetarët bashkëpunim që të raportojnë, nëse hasin në raste të tilla .

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...