KEK
Fillimi / Institucionet / NJOFTIM PËR ASFALTIMIN E RRUGËS FERIZAJ-SHTËRPCË, PJESA GËRLICË E EPËRME – SHTËRPCË
MI LOGO

NJOFTIM PËR ASFALTIMIN E RRUGËS FERIZAJ-SHTËRPCË, PJESA GËRLICË E EPËRME – SHTËRPCË

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, njofton publikun se është duke u punuar në asfaltimin e rrugës R115, Ferizaj-Shtërpcë, përkatësisht segmentin e kësaj rruge Gërlicë e Epërme-Shtërpcë. Asfaltimi i kësaj pjese të kësaj rruge ka një gjatësi prej 5 kilometrave. Gjatë ditës së martë është duke vazhduar asfaltimi, ndërsa për qytetarët që do të kalojnë kësaj rruge ka rrugë alternative, ndërkaq komunikacionin po e drejton njësia e trafikut të policisë. Ndërsa, gjatë ditës së mërkurë me 13 nëntor 2019, pritet që të asfaltohen të dy shiritat, dhe për mjetet e rënda transportuese qarkullimi do të jetë i ndaluar ndërsa për vetura qarkullimi do të mundësohet çdo dy orë. Punimet në fjalë do të përfundojnë gjatë ditës së enjte nëse nuk do të ketë reshje të shiut.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu, njoftoi qytetarët për punën, të arriturat, sfidat dhe projektet në gjashtëmujorin e parë të këtij viti si dhe u diskutua edhe për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Këtë të enjte është mbajt takimi i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu me qytetarë për ...