Investimi në kontejnerë të rinj në komunën e Ferizajt

Me investimin në kontejnerë të rinj, duke i vendosur në lokacione të ndryshme kryesisht në qendrën e qytetit të Ferizajt, shtuan kapacitetet për menaxhimin e mbeturinave gjatë sezonit veror, duke mos ndalur përpjekjen edhe në investime tjera, për ta fuqizuar shërbimin e mirëmbajtjes së qytetit, për Ferizajn më të pastër.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohet fillimi i luftimeve për Rahovecin

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, me bashkëpunëtor dhe qytetarë të shumtë, te Muri …