RKL: Jack Smith, habitet pse në Kosovë është një grup "njerëzish të fuqishëm" që nuk e duan Gjykatën Speciale

Ish-emisari amerikan për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, ka shfaqur një fakt të pretenduar që ndërlidhet me Gjykatën Speciale

Ish-emisari amerikan për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, ka shfaqur një pretendim që ndërlidhet me Gjykatën Speciale. Ai ka ngritur alarmin se ish-prokurori i specializuar, Jack Smith, ka përdorur agjentë të rrejshëm të CIA-s kundër Hashim Thaçit, i akuzuar padrejtësisht për krime lufte. Në një postim të tij ai ka bërë të ditur se ka takuar  me një gazetar në Tiranë, i cili ka prezantuar  incizime të publikuara nga një sinjalizues nga Haga, të “dëshmitarëve” që i kanë tërhequr dëshmitë e tyre kundër Hashim Thacit, sepse Jack Smith përdori agjentë të rremë të CIA-s për ta manipuluar dëshminë e tyre”, ka shkruar Grenell. Sipas tij Smith e dinte se këta dëshmitarë janë të rrejshëm, madje shton se disponon  edhe një audio për këtë. Audioja e rrjedhur është qysh nga tetori 2022  dhe ai sigurisht e dinte edhe më parë”, ka thënë mes tjerash, Riçard Grenell.

Kontrolloni gjithashtu

Policisa

Policia e Kosovës nuk është e kënaqur me pagat e reja, të cilat i ka caktuar Qeveria

Pavarësisht se Qeveria e Kosovës njoftoi se, përmes Ligjit të ri për pagat në sektorin …