leoni

Ishinger: Nuk e di që duhet ndonjë pajtim i Serbisë për raportet Kosovë-NATO

Diplomati i shquar gjerman, Wolfgang Ischinger ka shkruar se ai nuk e di që Prishtina zyrtare duhet ta marr pajtimin e Serbisë për raportet e Kosovës me NATO-n. Gjatë një bisede në rrjetet sociale me ish ministrin e Punëve të Jashtme të Kosovës, Petrit Selimin, ish i dërguari i Bashkimit Evropian për Kosovën, Wolfgang Ischinger ka shkruar se nuk është në dijeni se mund të kërkohet pajtimi i i Serbisë për ndonjë proces apo vendim të ardhshëm ndërmjet Kosovës dhe NATO-s. Këtë qëndrim të tij, Ischinger e ka paraqitur në Twitter nç komunikim me ish-ministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës në Tëitter, Petrit Selimi, i cili ka kritikuar  kundërshtimin e presidentit të Serbisë , Aleksandar Vuçiq, ndaj anëtarësimit të Kosovës në NATO.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …