KEK
Fillimi / Institucionet / Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief Kosova për banorët me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit. Përfaqësuesit e Islamic Relief Kosova u pritën nga Nënkryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mallzum Qajani i cili në emër të Komunës dhe të familjeve përfituese falënderoi Islamic Relief Kosova për ndihmën e vazhdueshme për komunën e Hanit të Elezit.

Kjo ndihmë do të ju shpërndahet familjeve me nevojë të komunës së Hanit të Elezit.

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latiti reagon pas arrestimit të krerëve të OVL të UÇK-së

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, përmes një postimi të tij në facebook ka ...