Bisedimet Kosovë - Serbi

Jakup Krasniqi, Ismajl Kurteshi dhe Time Kadrijaj këkojnë ndërprerjen e bisedimeve me Serbinë

Deputeti i Vetëvendosjes, Ismajl Kurteshi, deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Time Kadrijaj dhe kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, i kanë bërë thirrje qeverisë që urgjentisht t’i ndërpresë bisedimet me Serbinë. Ata kanë thënë për mediet se ndërtimi i murit në veri është alarmi i fundit për reflektim të shtetit të Kosovës kundër dialogut të Brukselit. Sipas këtyre tre përfaqësuesve  të opozitës procesi i dialogut të Brukselit, në mes të Kosovës dhe Serbisë, është i papërgatitur, jo transparent, i korruptuar dhe i komprometuar.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së  ka mbajtur  një tryezë diskutimi në lidhje me situatën e sigurisë …