Po mbahet seanca për konfirmim ose jo e aktakuzës në rastin e quajtur, “Toka”

Po mbahet seanca për konfirmim ose jo e aktakuzës në rastin e quajtur, “Toka”

Po mbahet seanca për konfirmim ose jo të aktakuzës në rastin e quajtur “Toka”. Seanca është teknike, ndërkohë që gjyqtari ka treguar se është e mbyllur për publikun. “Para se të filloj dua të them për mediet se kjo është seancë teknike ku konfirmohet ose jo aktakuza, pra është teknike dhe e mbyllur për publikun dhe mediet. Por, ju mund të merrni disa sekuenca dhe të largoheni. Nëse do të ketë shqyrtim kryesor, do të keni mundësi të jeni pjesë e gjykimit”, ka thënë kryetari i trupit gjykues Arkadius Sadek. Në rastin “Toka” të akuzuar janë 40 persona në mesin e tyre, Azem Syla, ish deputeti i PDK-së, i cili po mbahet në paraburgim si dhe Fahredin Gashi, Shpresim Uka e të tjerë të dënuar edhe në rastin Bllaca.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …