Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Përmbledhja e javës Evropiane të Sportit 2019

Përmbledhja e javës Evropiane të Sportit 2019

Java Evropiane e Sportit sivjet shënoj 5 vjetorin e themelimit dhe u mbajtë në vende të ndryshme të Evropës. Në Kosovë ajo u mbajtë për herë të dytë nën patronatin e Ministrit në detyrë për Kulturë, Rini dhe Sport, Kujtim Gashi. Këtë vitë u organizuan rreth 84 ngjarje për 8 ditë sa zgjati Java Evropiane e Sportit.  “Java Evropiane e Sportit” ka për qëllim promovimin e sportit dhe aktiviteteve fizike për të gjithë, pa dallim moshe, prejardhjeje apo niveli të fitnesit. Nën moton “#BeActive”, këtë vit “Java Evropiane e Sportit” bashkoj 41 shtete dhe 47 partnerë evropianë për të inkurajuar një shoqëri të shëndetshme, të lumtur dhe gjithëpërfshirëse. Sipas organizatorëve, gjatë fushatës së këtij viti u synua ndërgjegjësimi i qytetarëve për rëndësinë e aktiviteteve fizike në shkolla dhe vende të punës, duke eksploruar qendra të fitnesit dhe klube sportive për të qenë sa më aktiv. Në ueb adresën e mëposhtme mund ta ndiqni dokumentarin që është përgatitur enkas për Javën Evropiane të Sportit 2019 që është mbajtur për herë të dytë në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

U NËNSHKRUA MARRËVESHJE MIRËKUPTIMI NË MES TË AGJENSISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE KOMUNËS SË JUNIKUT

Kryetari i Komunës së Junik Agron Kuçi nënshkroi marrëveshje mirëkuptimi me Agjensinë Shtetërore të Arkivave ...