KEK
Fillimi / Institucionet / Juniku vazhdon me projektin “Hapja e rrugëve fushore”

Juniku vazhdon me projektin “Hapja e rrugëve fushore”

Komuna e Junikut në kuadër të iniciativës “Shërbime të mira për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik”, po krijon kushte të mira infrastrukturore për zhvillim dhe qasje të lehtë për qytetarë.

Një nga to është edhe hapja e rrugëve fushore në lagjen Gaxherr-Shalaj.

Ky Projekt financohet nga Komuna e Junikut.

Kontrolloni gjithashtu

Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi mes Komunës së Deçanit dhe Andrijavices, ...