KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Rahovecit ka pranuar donacion prej 1500 maskash nga Solisti Labinot Rexha nga Rahoveci

Komuna e Rahovecit ka pranuar donacion prej 1500 maskash nga Solisti Labinot Rexha nga Rahoveci

Gjatë ditës së sotme nënkryetari i Komunës së Rahovecit, Fatmir Iska, ka pritur në një takim Solistin Labinot Rexha nga Rahoveci, i cili ka sjellë një donacion prej 1500 maska, që Komunës së Rahovecit do t’i shërbejë për përmbushjen e kërkesave dhe masave mbrojtëse për luftimin e pandemisë COVID-19.

Me këtë rast nënkryetari Iska falënderoi përzemërsisht, Labinot Rexhën për donacionin e dhuruar dhe ndihmën karshi komunës së Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi mes Komunës së Deçanit dhe Andrijavices, ...