KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti vizitoi punimet në rregullimin e fushës sportive në Lubishtë

Kryetari Haliti vizitoi punimet në rregullimin e fushës sportive në Lubishtë

Komuna e Vitisë, po vazhdon në krijimin e kushteve sa më të mira për zhvillimin e aktiviteteve sportive edhe në fshatrat e saj. Me këtë rast kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar punimet në rregullimin e fushës sportive në fshatin Lubishtë të Vitisë, konkretisht në hapësirën e shkollës së mesme fillore të ulët “Dëshmorët e Lubishtës”.

Kontrolloni gjithashtu

Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi mes Komunës së Deçanit dhe Andrijavices, ...