MIT KS
Fillimi / Kultura / Jusuf Zenunaj: Vetë nuk mbushet thesi
Jusuf Zenunaj

Jusuf Zenunaj: Vetë nuk mbushet thesi

Vetë nuk mbushet thesi

 

Të gjithë të bashkuar si kurrë më parë,

qeverisë së rrëzuar pushtetin me ia marrë,

s’na ndalë kushtetuta e lëre ma korona

t’u shkojmë deri në fund synimeve tona !

Ju që erdhët në pushtet me veze e me tym,

në rrugë e në Kuvend kërkonit bashkim,

mashtruat pleq, mashtruat  rininë I?

Koha e qeverisjes tashmë  ju ka ikur,

Mjeshtërinë për pushtet nuk e keni ditur !?

Pesëdhjetë ditë  me ju , na u duken një shekull

sikur mizës së lodhur , duke “brejtur” hekur.

Dje, s’na bashkoi lufta, sot , na zgjoi interesi,

mulliri është ndalur, vetë nuk mbushet thesi !

 

Dilbeek , më 10 prill 2020

Kontrolloni gjithashtu

Safet HASANI: NJË STUDIM I THUKËT PËR NJË VEPËR MADHORE

Safet HASANI: NJË STUDIM I THUKËT PËR NJË VEPËR MADHORE

(Xhemail Ali PECI, Adem  Jashari dhe zjarri i shenjtë i shqiptarizmit në veprën e Bedri ...