Fillimi / Lajmet / Ka arritur në afër 18 milion numri i të infektuarve nga virusi korona në mbarë botën
Brenda 24 orëve të fundit në Kosovë regjistrohen 142 raste të reja me COVID-19 ndërsa janë shëruar 101 persona

Ka arritur në afër 18 milion numri i të infektuarve nga virusi korona në mbarë botën

Nga raportimet e medieve të ndryshme anekënd botës, mësohet se deri më tani numri i personave të evidentuar të infektuar me virusin korona ka arritur në 18 milion ndërsa numri i personave që kanë vdekur në afër 70 mijë. Rastet e Covid-19 janë raportuar në më shumë se 210 vende dhe territore anekënd globit. Numri më i madh i rasteve të evidentuara është në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me mbi 4 milion e 600 mijë të infektuar, pasuar nga Brazili me rreth dy milion e 700 mijë, mandej India me afër një milion e 700 mijë persona e vende të tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...