Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Haziri: Kritikat ndaj Qeverisë Hoti i kam bërë me qëllime të mira
Lutfi Haziri

Haziri: Kritikat ndaj Qeverisë Hoti i kam bërë me qëllime të mira

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës njëkohësisht edhe kryetar i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka thënë se kritikat e bëra në drejtim të Qeverisë Hoti i ka bërë me qëllime të mira. Ai ka saktësuar se ka kërkuar reagim më agresivë në menaxhimin e pandemisë, pasi kjo situatë nuk mund të menaxhohet më politika të buta. Edhe modeli që ka përdor Qeveria Kurti për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve, ka qenë i gabuar. “Ka nevojë kontroll më shumë të ketë mekanizma të emergjencave civile, inspektor komunal, zyrtarë komunal, inspektorët sanitarë, ekipet e mjekëve dhe policisë me qenë ma prezentë dhe nuk ka nevojë me blloku ekonominë. Më vjen mirë që Qeveria ka marrë vendim për aktivizimin e Planit Kombëtarë pasi që ky mekanizëm do të jetë më efikas në menaxhimin e pandemisë, ka thënë mes tjerash, nënkryetari i LDK-së, Luftfi Haziri.

Kontrolloni gjithashtu

PDK: Tolerimi i ushtrisë serbe nga KFOR-i dhe Qeveria e Kosovës është cenim i sovranitetit dhe sigurisë kombëtare

PDK: Tolerimi i ushtrisë serbe nga KFOR-i dhe Qeveria e Kosovës është cenim i sovranitetit dhe sigurisë

Partia Demokratike e Kosovës ka dënuar ashpër prezencën e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës. ...