Ka ndëruar jetë Ramadan Idriz Javori, pjestarë i Brigadës 121 Ismet Jashari "KUMANOVA"

Ka ndëruar jetë Ramadan Idriz Javori, pjestarë i Brigadës 122 Imer Krasniqi

Sot ka ndërruar jetë, veterani Ramadan Idriz Javori, pjesëtarë i Brigadës 122 Imer Krasniqi. Varrimi bëhet sot në orën 14:30 në varrezat e fshatin Llazicë. Ramadani ishte Invalid i luftës së UCK -së. Me këtë bashkëluftëtari i tij Enver Hoti ka shkruar: më ka pikëlluar  shumë lajmi për largimin nga kjo jetë e shokut dhe bashkëluftetarit tim, RAMDAN JAVORI! DANI ishte një luftëtar trim e i vendosur që i dha shumë luftës çlirimtare, shembull i një burri e luftëtari meritor që gjithmonë do të kujtohet ndër breza. Ngushëllime për familjen ,miqtë dhe bashkëluftëtarët! LAMTUMIRË BASHKËLUFTETARI IM RAMADAN JAVORI – DANI, ka shkruar me këtë rast bashkëluftëtari, Enver Hoti

Kontrolloni gjithashtu

Po vazhdon konferenca shkencore dy ditore: “Kosova 1989-1999: Organizimi dhe Qëndresa për Çlirim”

Po i vazhdon punimet Konferenca Shkencore dy ditore me temën: “Kosova 1989-1999: Organizimi dhe Qëndresa …