Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës

OJQ-ja Gratë Intelektuale të Drenicës sot mbanë rotestë paqësore kundër dhunës dhe vrajses së grave

OJQ-ja  Gratë Intelektuale të Drenicës, ka bërë thirrje për protestë, kundër vrasjes së të zonjës Lirie Qerimaj nga bashkëshorti i saj në fshatin Llaushë të Skënderajt. Në postim thuhet: Të dashur qytetare e qytetarë të komunës së Skënderajt. Ju ftojmë sot në orën 12:00 në Protestë paqësore kundër dhunës dhe vrasjes së grave! Ne dënojmë dhe protestojmë kundër vrasjes së të Zonjës Lirie Qerimaj nga bashkëshorti në Llaushë të Skënderajt. Nisja bëhet nga sheshi “Adem Jashari, për të vazhduar tek Gjykata ndërsa marshi përfundon para Stacionit të Policor. Ne si gra kërkojmë dënim maksimal për dorasin, thuhet në njoftimin e OJQ-së,  Gratë Intelektuale të Drenicës.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 19 vjet nga çlirimi i Kosovës dhe hyrja e forcave paqeruajtese të NATO-s

Qendra Presidenciale Clinton përkujton 25 vjetorin e Çlirimit të Kosovës

Qendra Presidenciale Clinton ka përkujtuar 25 vjetorin e çlirimit të Kosovës. Kjo qendër, e cila …