Ka përfunduar renovimi i jashtëm i objektit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr. Fahredin Hoti” në Rahovec

Ka përfunduar renovimi i jashtëm i objektit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr. Fahredin Hoti”, në Rahovec. Në kuadër të këtij investimi nga Komuna e Rahovecit, janë kryer këto punime:

  • Izolimi dhe fasadimi i jashtëm;

  • Rregullimi i kulmit;

  • Rregullimi i sallës së rëntgenit në repartin e stomatologjisë;

  • Rregullimi i hapësirave rreth objektit.

Me anë të këtij investimi, synohet të ofrohen kushte të mira, mjedise të bukura dhe të përshtatshme për personelin shëndetësor dhe për pacientët e komunës së Rahovecit. Shëndetësia mbetet një nga sektorët kryesorë në vëmendjen e komunës së Rahovecit dhe prioritet i lartë i qeverisjes komunale.

Mund të jetë një imazh i biçikletë

Kontrolloni gjithashtu

Protestë nga Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës – Dega në Ferizaj

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës – Dega në Ferizaj, organizon …