Kandidati i LDK-së për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi ka vizituar drejtuesit e Shoqatës së Invalidëve të Luftës Dega e Prishtinës

Kandidati i LDK-së për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi ka vizituar drejtuesit e Shoqatës së Invalidëve të Luftës Dega e Prishtinës

Kandidati i LDK-së për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi ka vizituar drejtuesit e Shoqatës së Invalidëve të Luftës dega e Prishtinës, ku pas takimit tha se në rast se ai zgjidhet në krye të Prishtinës, dera e komunës në mandatin e ardhshëm 4 vjeçar do të jetë e hapur për këtë kategori. Ndërsa, Kryetari i degës së Prishtinës i Shoqatës së Invalidëve të luftës, Sylë Vitia, tha se e ka njoftuar me problemet e tyre dhe se do ka kërkuar që të drejtat e tyre të zbatohen. Ai tha se do të bashkëpunojnë me secilin kandidat i cili do të vijë në krye të Komunës dhe se do të insistojnë që të drejtat e tyre të përmbushen .

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj

Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, bashkë me kandidatin e PDK-së për kryetar …