MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kanë filluar punimet në projektin “Rrugët në Bashkësi Lokale”

Kanë filluar punimet në projektin “Rrugët në Bashkësi Lokale”

Kanë filluar punimet në projektin e titulluar “Rrugët në Bashkësi Lokale” punimet së pari nisën në lagjen “Malaj” të fshatit Rezallë, ku mori pjesë kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku, drejtoreshën e Urbanizmit Sanije Ahmeti dhe bashkëpunëtorë. Kryetari Jashari, ndër të tjera ka theksuar: “Sot, filluan punimet në projektin “Rrugët në Bashkësi Lokale” ky projekt së pari nisi në lagjen “Malaj” në fshatin Rezallë, ku së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku dhe bashkëpunëtorë morëm pjesë në fillimin e këtij projekti. Projekt ky, me të cilin synojmë përmirësimin e kushteve infrastrukturore për qytetarët tanë.”

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet mbledhja e rregullt e KK të Deçanit, miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, ku për diskutim ishin ...