Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Kanë filluar punimet në segmentin e rrugës “17 shkurti” në qytet të Skenderajt

Kanë filluar punimet në segmentin e rrugës “17 shkurti” në qytet të Skenderajt

Kanë filluar punimet në segmentin e rrugës “17 shkurti” në zonën urbane të qytetit të Skenderajt. Ky projekt përfshin tre segmente të rrugëve në këtë pjesë të qytetit. Në fillimin e punimeve të pranishëm ishin edhe kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, nënkryetari Nuredin Lushtaku, drejtoresha e Urbanizmit Sanije Ahmeti, inxhinierë dhe bashkëpunëtorë. Ndër të tjera kryetari Jashari, ka theksuar: “Sot, filluan punimet në segmentin e rrugës “17-shkurti” në qytet, ku së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku dhe bashkëpunëtorë pamë nga afër fillimin e punimeve. Ky projekt që përfshinë tre segmente të rrugëve, përveç që do të përmirësojë infrastrukturën rrugore në këtë zonë urbane, do të bëhet mjaft moderne dhe atraktive për banorët. Kjo pjesë e qytetit pa dyshim që do të jet ndër pjesët më të bukura të Skenderajt.”

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetari Lushtaku, ka përcjellë nga afër realizimin e punimeve të rrugëve në fshatrat Rezallë, Plluzhinë dhe Likovc

Në kuadër të projekteve të ndryshme që po zhvillohen në komunën e Skenderajt, nënkryetari i ...