Kastrati: Malisheva po bëhet çdo ditë e më e mirë

Kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, ka njofuar në lidhje me projektin e ri të sheshit dhe parkingut nëntokësorë që po realizohet në komunën e Malishevës. “Malisheva po bëhet çdo ditë e më e mirë! Projekti i sheshit bashkë me parkingun nëntokësor dita ditës po merr pamjen që meriton”- ka shkruar Kastrati.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …