KEK
Fillimi / Njoftime / Kërkesë për ndihmë: Aria e vogël 2.5 vjeçe ka nevojë për ju Sot!
Kërkesë për ndihmë: Aria e vogël 2.5 vjeçe ka nevojë për ju Sot!

Kërkesë për ndihmë: Aria e vogël 2.5 vjeçe ka nevojë për ju Sot!

Aria ka lindur femije premature 36 javeshe me 08.07.2017 dhe pasoje e kesaj lindje te parakoheshme ne moshen 1 vjece familja jone u njoh me faktin se vjaza gjate lindjes dhe temperatures se larte mbas lindje ka demtuar totalisht njerin vesh ndersa veshi tjeter ka demtuar nervin Koklear ( te degjimit) Aaria ka nevoje emergjente per imlantin Cochlear per rikthimin e degjimit dhe te folurit .Ky impalnt qe te jete efektiv duhet kryer ne moshe te voge deri maksimumi 36 muajshe.Operacioni mund te zhvillohet vetem ne Spitalin Amerikan 3 ,nga mjek austriak dhe doktori specialist Arvenol Meta ne cmimin 32.000 ( tridhjete e dy mije eur)por ndoshta dhe dicka me pak.Shpenzimet e ketyre operacioneve duhet te kryhen nga fondi i posacem per femijet me probleme degjimi, ku Aria eshte ne kete liste e 130-a qe do te thote se ndoshta edhe ne moshen 10 vjece nuk i ka ardhur akoma radha.
Me zemer ne duar vertet kemi nevoje per mbeshtetjen tuaj finaciare sado te vogel ne menyre qe Aria ti neneshtrohet ketij operacioni  sa me shpejt .
Ne emer te Arias se vogel ju lutem te mbeshtesni me ndihmen tuja qofte edhe 1 eur me pershkrim “Fonde per ARIAN,emrin tuaj dhe nje numer telefoni”.

Sadi Murati
Tel. +355693127301 +355682089189
Rruga “Isa Boletini” Nd. 8 Kati VI Ap.43
Tirane, Albania

DIREKT NE LINK :  https://www.gofundme.com/f/ndihme-per-arian-25-vjece-qe-dhe-ajo-te-jetoj?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cp+share-sheet

Kontrolloni gjithashtu

Ajet Godeni ( pas vdekjes ) dekorohet nga Presidenti i Republikës së Kosovës me urdhrin “ Hasan Prishtina “

Ajet Godeni ( pas vdekjes ) dekorohet nga Presidenti i Republikës së Kosovës me urdhrin “ Hasan Prishtina “

 Ajet Godeni jatak besnik i Lëvizjes Nacional Demokratike Shqiptare Ndër ata pak jatakë, që i ...