KEK
Fillimi / Njoftime / Keshilli i Prinderve te Kosoves, uron nxenesit dhe mesimdhenesit per fillimin e gjysmevjetorit te dyte shkollor
Keshilli i Prinderve te Kosoves, uron nxenesit dhe mesimdhenesit per fillimin e gjysmevjetorit te dyte shkollor

Keshilli i Prinderve te Kosoves, uron nxenesit dhe mesimdhenesit per fillimin e gjysmevjetorit te dyte shkollor

Keshilli i Prinderve te Kosoves, uron nxenesit dhe mesimdhenesit per fillimin e gjysmevjetorit te dyte shkollor. Ne kohen kur vendi dhe i gjithe globi po perballen me luftimin e  pandemise, nxenesit dhe mesimdhenesit duhet te shtojne kujdesin ne maksimim me qellim ruajtjen e shendetit, ndersa thellimi i hallkes se bashkepunimit prinder- nxenes dhe mesimdhenes do ishte çelesi i gjithçkaje. Si Keshill njekohesisht kerkojme nga Drejtorite komunale te arsimit dhe shkollave njekohesisht, qe te krijojne kushte te mjaftueshme per vijimin e procesit te rregullte mesimore. Ne kete rast duhet permendur maskat, e dezinfektuesit qe jane nevoje primare per shkolla… sikurse edhe uji i pijes i cili ne disa prej vatrave te dijes mungon!
Me rrespekt:
 Keshilli i Prinderve te Arsimit!

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtim për veteranin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Brahim Rexhë Berisha

Përkujtim për veteranin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Brahim Rexhë Berisha

Me datë 23.02.2021, bëhen 8 vite që kur u nda nga jeta veprimtari i çështjes ...