MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / KK i Malishevës, miratoi kërkesën për bartjen e mjeteve brenda programeve të arsimit

KK i Malishevës, miratoi kërkesën për bartjen e mjeteve brenda programeve të arsimit

Kuvendi i Komunës së Malishevës, e ka mbajtur mbledhjen e pestë të jashtëzakonshme, me një pikë të rendit të ditës, miratimin e kërkesës nr.01/1388, datë 15.11.2019, e parashtruar nga Kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj, për bartjen e mjeteve nga programi parafillorë, në programin fillorë dhe të mesëm të lartë, sipas kërkesë së Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, nr.11/1179, datë: 15.11.2019. Pas shqyrtimit të kësaj kërkese dhe përgjigjeve të dhëna nga drejtoria e arsimit, lidhur me pyetjet e parashtruara nga ana e anëtarëve të Kuvendit të Komunës, në fund është miratuar kërkesa për bartjen e këtyre mjeteve, nga programi parafillorë në programin fillorë dhe të mesëm të lartë.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...