Ali Ajeti

Klubi Politik “Afrim Zhitia”, përkujton rënien e heroit Ali Ajeti

Më 30 Maj 1989 , kur po vizitonin Kosovën përfaqësusit e Parlamentit Evropian, me vendim të LPK –së, dhe nën organizim të sekretarit organizativ Afrim Zhitia janë organizuar demonstrata në Prishtinë , Podujevë e vende të tjera. Në Podujevë gjatë kundërvënjes kundër shtypjes serbe, bie guerilësi Ali Ajeti

Lavdi jetës dhe veprës së heroit Ali Ajeti

Ragip Shala

Kryetar i Klubit Politik ,, Afrim Zhitia ‘’

Prishtinë 30.05.2023

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës, ka përkujtuar “Masakrën e Gollubovcit”, ku 25 vjet më parë, serbët masakruan 30 banorë të fshatrave Gollubovc e Plloqicë

Sot u bënë 25 vite nga njëra prej ngjarjeve më të rënda në Komunën e …