Fillimi / Institucionet / Klubi Rotarian “Vitia” dhuron pajisje mbrojtëse për stafin mjekësor në Viti

Klubi Rotarian “Vitia” dhuron pajisje mbrojtëse për stafin mjekësor në Viti

Klubi Rotarian “Vitia” dhuroi sot 20 komplete të rrobave mbrojtëse hermetike disa përdorimshe dhe 40 maska mbrojtëse të fytyrës për stafin mjekësor të QKMF-së në Viti. Maskat mbrojtëse të fytyrës janë prodhuar edhe me ndihmën e kompanisë vendore AXYZ nga Prishtina. Po ashtu, u dhuruan edhe 100 maska mbrojtëse disa përdorimshe të gojës për stacionin policor në Viti dhe 100 për Doganat e Kosovës.

Në ditët në vijim, klubi do të dorëzoj edhe një numër shtesë të maskave mbrojtëse.

Kontrolloni gjithashtu

Juniku organizon Diskutim Publik për Planin Zhvillimor Komunal 2019-2029

Komuna e Junikut fton qytetarët e Komunës së Junikut, Bashkësitë Fetare, OJQ-të, Grupet e Interesit ...