tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / KOMF organizon sot konferencën “Zhvillimi i ndërhyrjes në fëmijërinë e hershme në Kosovë”
KOMF: Të zbatohen të drejtat e fëmijëve me aftësi të kufizuara

KOMF organizon sot konferencën “Zhvillimi i ndërhyrjes në fëmijërinë e hershme në Kosovë”

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve KOMF sot organizon konferencën përmbyllëse të projektit “Zhvillimi i ndërhyrjes në fëmijërinë e hershme në Kosovë”. Në këtë konferencë do të prezantohet udhëzuesi i punuar nga ekspertë ndërkombëtar me praktika e modele të shteteve të tjera si dhe rekomandime se çfarë veprimesh duhet të ndërmarrë Kosova për të zhvilluar më tej ndërhyrjen në fëmijërinë e hershme. Konferenca mbahet në orën 10:00 në hotel “Sirius” në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria e Kosovës bënë të ditur se sot do të mblidhet por nuk ka dhënë detaje për rendin e ditës

Qeveria e Kosovës bënë të ditur se sot do të mblidhet por nuk ka dhënë detaje për rendin e ditës

Përmes një njoftimi për media, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, ka bërë të ...