Komuna e Ferizajt shënon ditën e Tokës me aksion pastrimi

Dita Ndërkombëtare e Tokës është një nga datat kryesore në kalendarin Mjedisor Ndërkombëtarë,ku në këtë datë në të gjithë botën zhvillohen veprimtari të ndryshme me objektiv për mbrojtjen e mjedisit dhe planetit tonë Tokën. Në komunën e Ferizajt punonjësit e NPL”Ambienti” të organizuar për mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta  kanë bërë pastrimin  mbeturinave në oborret e shkollave “Muharrem Shemsedini”, “Astrit Bytyqi”, për mbrojtje sa më të mirë të ambientit që na rrethon.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …