Komuna e Kastriotit përkujtoi dëshmorët e rënë në luftën e udhëhequr nga UÇK-ja

Komuna e Kastriotit përkujtoi dëshmorët e rënë në luftën e udhëhequr nga UÇK-ja

Komuna e Kastriotit përkujtoi dëshmorët e kësaj komune të rënë në luftën e udhëhequr nga Ushtria Çlirimtasre e Kosovës. Në fjalën para të pranishmëve, kryetari I Kastriotit, Xhafer Gashi theksoi se liria në Kosovë ka ardhur falë angazhimit të secilit qytetar të saj dhe theksoi se gjaku i derdhur i këtyre dëshmorëve iu mundëson qytetarëve të Kosovës që të jetojnë në paqe dhe liri.  Përfaqësuesi i Shoqatave të dala nga lufta, Esat Curri, tha se pa luftën e UÇK-së nuk do të ndërhynte as NATO.

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …