Naser Hajrizi dhe Asllan Pireva

Komuna e Prishtinës dhe Shoqata e të Burgosurve Politikë shënojnë 35-vjetorin e Demonstratave të vitit 1981

Komuna e Prishtinës bën të ditur se nesër. më 2 prill,  së bashku me Shoqatën e të Burgosurve Politikë dhe Shoqatën e Familjarëve të Heronjve dhe Dëshmorëve, shënon përvjetorin e demonstratave të vitit 1981 dhe përvjetorin e rënies së dëshmorëve të 2 prillit, të po atij viti

Prej orës 12:00 deri në orën 1300 do të vendosen  kurora lulesh në tri lokacione ku kanë rënë dëshmorët: në Sheshin “Skënderbeu”, në Rrugën “Jakov Xoxa”,  në Tophane dhe te Salla “1 Tetori”.

Në orën 14:00, do të mbahet Akademia Përkujtimore në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …