Komuna e Rahovecit ka përkujtuar dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi

Komuna e Rahovecit ka përkujtuar dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi

Komuna e Rahovecit ka përkujtuar dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi, të cilat kanë rënë në altarin e lirisë 17 vjet më parë. Për ta nderuar veprën e dëshmorëve të kombit, kryetari i kësaj komune, Idriz Vehapi, ka bërë homazhe në Krushë të Madhe, aty ku prehen Dalip Behra e Bekim Gashi. Ai  ka thënë së të gjithë dëshmorët, të cilët e kanë dhënë jetën Kosovën, së pari kanë besuar në lirinë e popullit. “Neve na mbetet t’i kujtojmë, t’i respektojmë fëmijët, familjet, shokët dhe bashkëluftëtarët e tyre, por mbi të gjitha të respektojmë të ardhmen e gjithë këtij populli”.

Kontrolloni gjithashtu

Eman Rrahmani

Eman Rrahmani: Biseda telefonike e Mimoza Kusarit me Millan Radojçiqin është skandal politik

Deputeti i Vetëvendosjes, Eman Rrahmani, e ka quajtur skandaloze bisedën telefonike të shefes së grupit …