Fillimi / Institucionet / Komuna e Skenderajt Organizon aktivitete për nderë të festës së Flamurit, ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe daljes publike të UÇK-së

Komuna e Skenderajt Organizon aktivitete për nderë të festës së Flamurit, ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe daljes publike të UÇK-së

Komuna e Skenderajt Organizon aktivitete për nderë të festës së Flamurit, ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe daljes publike të UÇK-së.

Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen janë si më poshtë:

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ferizaj, prijëse edhe në projekte të energjisë së ripërtrishme

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në takim kryetarin e Komunës së ...