Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë vazhdon të përkujdesët për pastërtinë e qytetit

Komuna e Vitisë vazhdon të përkujdesët për pastërtinë e qytetit

Komuna e Vitisë vazhdon të përkujdesët për pastërtinë e qytetit. Me këtë rast në qytetin e Vitisë në orët e mëngjesit u bë pastrimi dhe larja e rrugëve të qytetit të Vitisë.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim për mbylljen e afatit të aplikimit për bursa studentore

Pas shtyrjes së afatit të aplikimeve për bursa për shkak të pandemisë COVID -19, Drejtoria ...