Fillimi / Institucionet / KPF në komunën e Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2020

KPF në komunën e Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2020

Komiteti për Politik dhe Financa në komunën e Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2020. Anëtarët e KPF-së për rendë të ditës shqyrtuan:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

  2. Shqyrtimi i Planit të Punës të Komitetit konsultativ për personat me aftësi të kufizuar për vitin 2020,

  3. Shqyrtimi i raportit të punës të Komitetit për Komunitete për vitin 2019,

  4. Shqyrtimi i raportit të punës së tri Komiteteve Konsultative për vitin 2019,

  5. Njoftim për aktivitetet e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi për vitin 2019,

  6. Njoftim për aktivitetet e këshillave të fshatrave të komunës së Hanit të Elezit për vitin 2019,

  7. Të ndryshme.

Me punën e KPF-së udhëhoqi Kryesuesi i Kuvendit Qamush Brava, ndërsa në emër të ekzekutivit prezent ishin nënkryetari i komunës Mallzum Qajani dhe drejtorët e drejtorive komunale.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim për mbylljen e afatit të aplikimit për bursa studentore

Pas shtyrjes së afatit të aplikimeve për bursa për shkak të pandemisë COVID -19, Drejtoria ...