Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Lajmet / KQZ: Janë bërë të gjitha përgatitjet për zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shqyrton vendimet e Gjykatës Supreme

KQZ: Janë bërë të gjitha përgatitjet për zgjedhje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se janë bërë të gjitha përgatitjet për mbajtjen e zgjedhjeve. Për mbarëvajtjen e tyre janë certifikuar rreth 30 mijë vëzhgues dhe ka bërë gati të gjitha materialet e nevojshme. Ndërkohë, edhe policia e Kosovës ka njoftuar se ka hartuar planin e saj operativ për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor dhe se për këtë qëllim do të angazhohen një numër i konsiderueshëm i pjesëtarëve të policisë. Edhe rrjeti i organizatave joqeveritare Demokracia në Veprim. Kjo organizatë ka njoftuar se do t’i mbulojë të gjitha qendrat dhe vendvotimet, duke përfshirë edhe vendvotimet në komunat veriore, por edhe komunat tjera me shumicë serbe.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga rënia e dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, mjekut të luftës dhe humanistit Dr. Lec Gradicës

21 vjet nga rënia e dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, mjekut të luftës dhe humanistit Dr. Lec Gradicës

Sot bëhen 21 vite nga rënia e mjekut dëshmor Lec Gradica. Për të nderuar veprimtarinë ...