KEK
Fillimi / Lajmet / KQZ mbanë mbledhjen e radhës për përgatitjen e planit operativ për zgjedhjet në Drenas
KQZ

KQZ mbanë mbledhjen e radhës për përgatitjen e planit operativ për zgjedhjet në Drenas

Komisioni Qendror Zgjedhor mbanë mbledhjen e radhës gjatë të cilës do të bisedohet edhe për përgatitjen e planit operativ për zgjedhjet në Drenas të cilat do të mbahen më 4 dhjetor. Gjatë mbledhjes do të paraqitet raporti “Analiza e krijimit të listës së votuesve dhe votave me kusht për Zgjidhjet për Kuvendin e Kosovës 2014”, do të shqyrtohet kërkesa për zëvendësimin e anëtarit të Kuvendi Komunal në Drenas, si dhe miratimi i dokumentit “Analiza lidhur me zbatimin e projektit për votuesit e verbër”. Po ashtu, do të miratohet strategjia e informimit publik për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komune në Drenas.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të gjitha grave shtatëzëna

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë me dije se Qeveria ka marrë vendim për ...