Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kreu i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj ka përkujtuar dy-vjetorin e partisë
Fatmir Limaj

Kreu i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj ka përkujtuar dy-vjetorin e partisë

Kryetari i Partisë, Nisma për Kosovës, Fatmir Limaj  në dy-vjetorin e themelimit, ka deklaruar se Nisma për Kosovën është dhe do të jetë për të gjithë njerëzit e pambrojtur dhe të pakënaqur, të vendit. Ajo është dhe do të jetë për të gjithë ata njerëz të pa mbrojtur, gjithë ata njerëz që janë të pa kënaqur, ne do të jemi zëri i tyre edhe në të ardhmen, dhe ju ftoj që të mobilizohemi për ta bërë sa më të fuqishëm zërin e Nismës në çdo pjesë të Kosovës. Nisma ka arritur të bëhet pjesë e çdo familje në tërë vendin me zgjerimin dhe formimin e degëve nëpër Kosovë, ka saktësuar Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Meliza Haradinaj-Stublla ftohet për raportim në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Ministrja, Meliza Haradinaj-Stublla ftohet për raportim në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë ka shqyrtuar shkresën drejtuar komisioneve për politikë të ...