vipa
driloni com
vala – old
Fillimi / Zgjedhjet vendore 2017 / Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka mbajtur një tubim elektoral me qindra gra në Drenas
Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka mbajtur një tubim elektoral me qindra gra në Drenas

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka mbajtur një tubim elektoral me qindra gra në Drenas

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli  ka mbajtur mbrëmë një tubim elektoral me qindra gra në Drenas. Veseli ka thënë se të quhet gruaja “shtyllë e familjes” është shumë pak për PDK-në. “Në shoqërinë tonë jemi mësuar ta quajmë gruan ‘shtyllë të familjes’. Por, për Partinë Demokratike të Kosovës kjo është pak. Gruaja është shtyllë e shoqërisë – ky është vizioni i PDK-së. Gruaja është shtyllë e shtetit – ky është vendimi i PDK-së. Gruaja është baza e zhvillimit ekonomik – ky është programi ekonomik i PDK-së. S’mund të ketë zhvillim ekonomik, forcim të demokracisë dhe emancipim të familjes pa përfshirjen, aktivizimin dhe lidershipin e grave”, ka shkruar Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Kandidati i PDK-së për kryetar të Kaçanikut, Besim Ilazi, beson se fitorja e tij në balotazh do të jetë bindëse

Kandidati i PDK-së për kryetar të Kaçanikut, Besim Ilazi, beson se fitorja e tij në balotazh do të jetë bindëse

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi, beson ...